ADVERTEREN

Het EVC MAGAZINE - download hier alvast een voorbeeld - is een ideaal platform om een brede doelgroep te bereiken. Het verschijnt in een minimale oplage van 100.000 gedrukte exemplaren en als digitale versie. Er is een fijnmazige verspreiding via relevante kanalen, zoals werkgevers- en werknemersorganisaties, O&O-fondsen, beroeps- en brancheorganisaties, en individuele bedrijven. Er zijn verschillende mogelijkheden om je organisatie te profileren.

1. Als werkgever met arbeidsmarktcommunicatie
De spoeling is dun, niet alleen in de bouw, zorg of het onderwijs. Overal is goedgekwalificeerd personeel hard nodig. Laat zien dat in jouw bedrijf professionals met een EVC welkom zijn. Of dat je bereid bent met een EVC-traject in nieuwe collega's te investeren om ze snel gekwalificeerd te maken voor hun nieuwe functie. Het EVC MAGAZINE brengt je rechtstreeks in het hart van de doelgroep die je zoekt.

2. Als bedrijf met belang bij een breed bereik
Honderdduizenden ambitieuze professionals bereiken die positief bezig zijn met hun loopbaan - en daarmee ook op persoonlijk vlak groeien en nieuwe kansen zien? Grote kans dat dat hand in hand gaat met het boeken van een fijne vakantie, het kopen van een nieuwe auto, het afsluiten van de slimste verzekering en andere uitgaven. Daarmee is het EVC MAGAZINE dus razend interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar een bereik met aantrekkelijke conversieverwachtingen.

3. Als EVC-aanbieder met een hoogwaardig traject
Wanneer werkgevers en werknemers zich bewust worden van de mogelijkheden, is de stap naar een EVC-traject al half gezet. Het succes van de hele stap bepaal je als EVC-aanbieder in de arbeidsmarkt- en onderwijsroute door een goed aanbod en een presentatie die vertrouwen geeft. Dat begint met zichtbaarheid in het EVC MAGAZINE. Extra voordeel: je krijgt een aantrekkelijke korting op de reguliere advertentietarieven. Neem hiervoor contact op met info@accentgrave.nl.

Advertentieformaten en tarieven
Het EVC MAGAZINE verschijnt bij voldoende intekening in een oplage van minimaal 100.000 exemplaren en wordt 150 tot 200 pagina's dik.
1/1 pagina 215 mm x 285 mm: € 4.000,-
1/2 pagina staand 95 mm x 265 mm: € 2.250,-
1/2 pagina liggend 195 mm x 130 mm: € 2.250,-

Prijzen exclusief btw. Advertentiemateriaal kant-en-klaar in cPDF.

Download hier evc-magazine-opdrachtbevestiging.docx, vul het formulier in, mail het terug, en geef EVC een geweldige boost.


[Photo by Matthias Zomer from Pexels]